Beach time by car

Otok Korčula ima dužinu od 42,6 km dok je njegova obala duga nešto više od 180 km. Iako većim dijelom strma i stjenovita (pogotovo južna strana koja gleda prema otvorenom moru) obiluje skrivenim plažama i uvalama koje ostavljaju bez daha. Većina plaža je šljunčana ali ima i pješčanih, a sve krasi kristalno, prozirno čisto more u stotinama nijansi boja od plave do zelene.

Iako vjerojatno postoji preko 50 uvala, što većih što manjih kao plaža i plažica, nakon razgovora i prezentacije prije našeg polaska na izlet biti će te u mogućnosti odabrati tri od njih koje želite posjetiti. Osigurati ćemo vam suncobran i opremu za ronjenje te ostale rekvizite za plažu ovisno o vašim željama i izvedivim mogućnostima. Ritam promjene plaža određujete vi prema vašim željama.

Ovisno o vašem izboru uvala i plaža u jednom od restorana koji će biti najpogodniji pozicijom ali i kvalitetom će biti organiziran ručak također prema vašim željama.

Iskoristite ovaj izlet i 6 sati vašeg odmora pretvorite u čistu ekstazu užitaka i hedonizma, Rashladite tijelo i zapalite osjećaje.

INCLUDED IN THE PRICE: vehicle with driver, oprema za plažu prema mogučnostima, ručak.