Odabir jezika:
  • Hrvatski
  • English

Odabir jezika:
  • Hrvatski
  • English

Za nas pružiti uslugu ne znači samo tehnički odraditi posao, pružiti uslugu za nas znači pružiti više, pokazati da je za pravu uslugu čovjek ključan faktor koji čini razliku, stoga vrlo pomno odabiremo naše radnike i partnere koji prepoznaju ovu našu viziju poslovanja. Naš cilj nije prodati najviše, mi uspjeh mjerimo brojem zadovoljnih klijenata. Na tržištu nismo najjeftiniji niti čemo ikad biti, razloge doznajte korištenjem naših usluga. 

Ovo su neke od naših ključnih usluga i proizvoda koje imamo u ponudi

Programi za odmor – kružne i stacionarne ture

S posebnom dozom kreativnosti a na temelju dosadašnjeg iskustva osmislili smo za maximaliziranje Vašeg doživljaja niz programa za Vaš odmor iz snova. Dio tura je rađen na ideji kružnog putovanja a dio na upoznavanju određene destinacije i njezine okolice. za svakog po nešto. Svi programi su prilagodljivi Vašim željama i idejama. Također radimo programe po Vašim instrukcijama i željama. Slobodno nas kontaktirajte s Vašim zahtjevima. Vrlo rado ćemo Vaš odmor, bračno putovanje, poslovno putovanje ili bilo koje drugo putovanje oplemeniti i napraviti još zanimljivijim.

TRANSFERI – kreirani prema vašim potrebama

Za Vas organiziramo, nadgledamo i provodimo sve vrste transfera u zraku luxuznim malim zrakoplovima, na kopnu limuzinama i kombijima, te na moru brzkim brodovima, gliserima i gumenjacima. Točnost, preciznost i profesionalnost za nas nije imperativ, već realnost, a o čemu svjedoči i čitav niz zadovoljnih kako privatnih tako i poslovnih klijenata. Kod nas se diskrecija podrazumijeva i sastavni je dio kako usluge transfera tako i svih ostalih usluga koje pružamo. U pravilu se privatni transfer vozilom poistovječuje sa taxi uslugom, za nas to nije isto, privatni transfer je mnogo više u raznim aspektima same usluge koju mi pružamo

IZLETI – osmišljeni za užitak 

U ponudi imamo velik broj različitih izleta za svačiji ukus, ali isto tako smo spremni i osmisliliti u potpunosti personalizirani dnevni itinerer prema Vašim željama. Svi naši gotovi proizvodi imaju neki cilj, poruku, školu, ili ono nešto više.

SMJEŠTAJ – vaša oaza zadovoljstva

Na našim stranicama (i svim ostalim) ćete pronaći prezentaciju niza smještajnih objekata s kojima imamo sklopljene ugovore i dogovore. Ako želite pak biti sigurni da ćete uživati u odmoru kontaktirajte nas za preporuku objekta koji će najbolje odgovarati vašoj viziji odmora i vašoj osobnosti. Nije baš uvijek sve u bogatstvu usluga unutar objekta kao ni u poziciji, realnost puno puta pokaže nešto drugo. Stoga nemofjte okljevati da nas kontaktirate za savjet ili preporuku smještaja, pa ako i ne rezervirate preko nas, rado čemo izaći u susret.