Odabir jezika:
  • Hrvatski
  • English

Odabir jezika:
  • Hrvatski
  • English

Za Vas organiziramo, nadgledamo i provodimo sve vrste transfera u zraku, luxuznim malim zrakoplovima, na kopnu limuzinama i kombijima, te na moru brzkim brodovima, gliserima i gumenjacima. Točnost, preciznost, uslužnost i profesionalnost za nas nije imperativ već rutina svakodnevnog poslovanja, a o čemu svjedoči čitav niz zadovoljnih klijenata, kako privatnih tako i poslovnih. Kod nas se diskrecija podrazumijeva i sastavni je dio svih naših usluga. 

Hrvatska je geografski vrlo razvijena zemlja koja time zahtjeva prilagođavanje putovanja specifičnim zahtjevima položaja željenog odredišta. Imamo 25 godina iskustva u kreiranju i organizaciji svih vrsta prijevoza kako bi klijent što sigurnije, udobnije i na vrijeme stigao na svoje odredište. Volimo izazovne situacije gdje mogu doći do izražaja naše iskustvo i kreativnost

TRANSFERI ZRAKOPLOVOM

Možemo Vam ponuditi raznovrsne mogućnosti organizacije poslovnih, privatnih i turističkih letova, prilagođenih Vašim potrebama, uz visoku razinu sigurnosti i iskustvo komfora bez premca. U svojoj ponudi imamo zrakoplove kapaciteta 5 i 7 putnika, sa preko 200 mogućih destinacija. Slobodno nas kontaktirajte za više informacija i ponude.

TRANSFERI VOZILOM

U pravilu, privatni transferi vozilima, se poistovječuju sa taxi uslugom, za nas to nije isto, privatni transfer je mnogo više u raznim aspektima usluge koju mi pružamo. Vrlo rado ćemo Vam pokazati i dokazati razliku.

Našom uslugom najma vozila s vozačem prepustite se pravom odmoru i uživajte. Sami određujete ritam vožnje i odredišta, jedno ili više njih.

TRANSFERI PLOVILOM

Ako želite istražiti i uživati u Hrvatskoj, zemlji sa preko 1200 otoka i otočića teško možete izbjeći (a i zašto bi) vožnju trajektom, brodom, katamaranom ili gliserom. Doživiti Hrvatsku bez posjeta njenim otocima slično je lizanju rastopljenog sladoleda, okus je tu ali nije potpun.  Na cijeloj jadranskoj obali imamo razvijenu mrežu partnera koji su u svakom trenutku spremni Vas prebaciti na željeno odredište.

Vrlo malo tvrtki se može pohvaliti da u ovom segmentu imaju preko 25 godina iskustva, a mi to iskreno možemo.